Peste 4.300 de vieți au fost salvate prin campania de donare de sânge ”Blood Network”

Peste 4.300 de vieți au fost salvate prin campania de donare de sânge Blood Network
Citeste mai mult despre: donare sange, campanie, neversea, UNTOLD,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 16 Septembrie 2020
Data actualizare: 16 Septembrie 2020
Peste 1.450 de oameni au donat sânge în cadrul caravanei mobile ”Blood Network, lansată de organizatorii UNTOLD și Neversea. Campania de donare de sânge, ajunsă la cea de-a șasea ediție, s-a desfășurat în perioada 8 august și 13 septembrie, în toate centrele de transfuzii din țară.

În zilele de weekend, în centrele de transfuzii din 10 orașe a fost prezentă și caravana mobilă Blood Network. În acest an dificil, în care spitalele s-au luptat cu virusul SARS-CoV-2, dar și cu o criză de sânge, persoanele care au intrat în rețeaua Blood Network au salvat peste 4.300 de bolnavi din toată țara. Organizatorii celor două mari festivaluri de muzică din Europa au făcut apel și la pacienții vindecați de COVID-19, să doneze plasmă pentru a salva viețile celor care luptă cu acest virus și sunt în stare critică la ATI.

Fanii care au donat sânge în timpul săptămânii au primit, la alegere, un voucher valoric de 10 euro, pentru achiziționarea unui abonament la UNTOLD 2021, sau un voucher valoric de 20 de euro, pentru achiziționarea unui abonament la Neversea 2021.

Vezi și: FERMA. În Plus - Episodul 4
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies