Peter Schmeichel a dezvăluit ce a vorbit fiul său, Kasper, cu iubita lui Christian Eriksen, direct pe gazon

Peter Schmeichel a dezvăluit ce a vorbit fiul său, Kasper, cu iubita lui Christian Eriksen, direct pe gazon
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 14 Iunie 2021
Data actualizare: 14 Iunie 2021
Momentul șocant petrecut în weekendul abia încheiat la EURO 2020, când danezul Christian Eriksen s-a prăbușit din senin pe gazon și și-a pierdut cunoștința, are în continuare ecouri în toată lumea.

În cele aproximativ 18 minute, cât a durat resuscitarea fotbalistului, pe teren a coborât din tribune și partenera lui Christian Eriksen, Sabrina Kvist Jensen, care a fost îmbărbătată de mai mulți eoficiali danezi, dar și de câțiva jucători. În imaginile apărute pe internet, dar și difuzate la tv, printre cei care au fost alături de tânără s-au aflat portarul Kasper Schmeichel si căpitanul Simon Kjaer.

La aproximativ 24 de ore după terminarea partidei dintre Danemarca și Finlanda, Peter Schmeichel, marea legendă a danezilor, a afirmat că a vorbit cu fiul lui, Kasper, și a aflat ce a vorbit acesta cu Sabrina Kvist Jensen, partenera lui Christian Eriksen, chiar pe gazon.

„Puteai să vezi din reacția ei... Fiul meu, Kasper, a fugit spre ea pentru a-i spun că soțul ei respiră. Ea credea că a murit. Pentru a-i confirma asta, el s-a dus înapoi la Christian ca să fie sigur că nu spune nimic ce nu e în regulă”, a spus fostul portar danez.

foto: Getty Images; Profimedia Images

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies