Polițistul anchetat pentru moartea Raisei le-a cerut iertare părinților fetei, într-o scrisoare

Polițistul anchetat pentru moartea Raisei le-a cerut iertare părinților fetei, într-o scrisoare
Polițistul circula cu viteză mare în localitate. FOTO: Stirileprotv.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Ianuarie 2022
Data actualizare: 21 Ianuarie 2022
Polițistul Constantin Popescu, care se află sub control judiciar pentru ucidere din culpă, a scris o scrisoare adresată părinților Raisei. Omul legii le-a explicat ce simte în acest moment și de ce nu se va putea ierta niciodată pentru că le-a ucis fiica, pe trecerea de pietoni.

Polițistul anchetat pentru moartea Raisei Nicoleta și-a deschis sufletul în fața familiei fetei. El le-a scris părinților o scrisoare, care a fost făcută publică de avocat, cu acordul lor.

Înduretată familie

Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavoastră nu mai are importanță”, scrie polițistul în debutul epistolei.

Agentul, care lucra în poliție din 2017, a recunoscut în fața procurorilor că nu le-a văzut pe cele două fete traversând strada și nu și-a dat seama că le-a lovit.

În scrisoarea sa adresată familiei, polițistul anchetat și-a „exprimat regretul profund” pentru cele întâmplate și a mărturisit că „aș da orice să pot să întorc timpul”.

Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de sufletul fetiței dumneavoastră, sunt convins că o va face și mă rog în același timp să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat”, mai scrie Constantin Popescu.

Polițistul cercetat pentru moartea Raisei: „Știu că nu am cum să vă cer să mă iertați”

Omul legii a recunoscut că nu așteaptă să fie iertat pentru tragedia pe care a provocat-o, însă speră ca familia fetei să nu îl perceapă ca pe un criminal.

Știu că nu am cum să vă cer acum să mă iertați, nici nu mă aștept la asta acum, doar atât sper ca în viitor să nu mă mai percepeți ca pe un criminal, ci ca pe un om care v-a greșit enorm și care va trăi toată viața cu această grea apăsare”, mai scrie bărbatul, care a cerut acceptul familiei pentru a trimite un ajutor pentru înmormântare.

Conform avocatului familiei Raisei, Adrian Cuculis, polițistul cercetat a trimis o scrisoare și fetei care era cu Raisa în momentul impactului și care a fost rănită de mașina agentului. Scrisoarea a ajuns la familia fetei, însă aceasta nu intenționează să o facă publică.

Fotografii: Agerpres/Stririleprotv.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!