Povestea emoționantă a lui Bogdan Anicescu, interpretul din transmisiile autorităților

Povestea emoționantă a lui Bogdan Anicescu, interpretul din transmisiile autorităților
Absolvent de Psihopedagogie Specială și  interpret în limbaj mimico-gestual în cadrul Asociației Naționale a Surzilor din România, Bogdan Anicescu a devenit celebru peste noapte în Romania, odată cu transmisiile autorităților în plină pandemie de coronavirus.

În vârstă de 31 de ani, Bogdan Anicescu este deja viral pe rețelele de socializare, iar acum Ministerul Afacerilor Interne i-a dedicat o postare pe pagina sa de Facebook. Dovada că este extrem de apreciat pentru munca pe care o face sunt cele peste o sută de mii de like-uri, peste 3000 de comentarii și 11.000 de sharuri primite în câteva ore.

Din postarea Ministerului Afacerilor Interne, reiese că Bogdan este un tânăr modest, iubitor de animale, care își dorește foarte mult să ajute.

„El este cel care ne ajută de fiecare dată când avem nevoie că mesajele noastre să ajungă și la oamenii cu dificultăți de auz.

Un om de o modestie remarcabilă a venit după prima noastră transmisie live și ne-a spus:

- Vă mulțumesc!

- Pentru ce, Bogdan?

- Pentru că m-ați chemat și ați dat astfel, unei categorii aparte de oameni, șansa de a afla cum trebuie să se protejeze în această perioadă.

- Noi îți mulțumim pentru că din timpul tău liber vii să ne ajuți.

- În zilele acestea nu există timp liber! Mă bucur că pot face asta!

- E miezul nopții ai cu ce să te întorci acasă?

- Nu vă faceți probleme, vă rog! Mă descurc. Dar am o singură rugăminte, îmi puteți da o mască de protecție pentru acasă? Am grijă de o pisică pe care trebuie să o duc zilnic la tratament și aș vrea să mă protejeze când ies din casă. Contra cost sau o să cumpăr una și v-o aduc data viitoare!

Dar noi am auzit doar "Data viitoare", din care am înțeles angajamentul și dorința unui om cu suflet mare de a contribui la efortul pe care cu toții îl facem pentru limitarea îmbolnăvirilor.

El este Bogdan. Un român care și-a asumat să ne ajute dintr-un motiv pe care poate încă nu și l-a căutat, dar pe care noi i l-am găsit: din patriotism.

Mulțumim, Bogdan!”, scrie în Postarea MAI.

Bogdan Anicescu a recunoscut că fost surprins când a văzut postarea MAI și reacțiile oamenilor.

„Am rămas foarte plăcut surprins de această postare a Ministerului Afacerilor Interne. Sunt recunoscător pentru deschiderea arătată nouă. Apreciez că solicitarea Asociației Naționale a Surzilor din România a avut un ecou și că se atrage atenția și pe această cale asupra existenței unei minorități cultural-lingvistice care, asemenea tuturor celorlalte, nu trebuie și nu poate fi neglijată nici în aceste momente de criză, nici în general.

Am fost și suntem o echipă, indiferent de persoana căreia îi revine sarcina de a interpreta în mod direct, fără ocazia de a exersa, aceste comunicate de interes crucial. S-a întâmplat să fiu eu săptămâna trecută și vă asigur că am depus tot efortul pentru a mă adapta cerințelor, așa cum va face oricine altcineva care ar mai putea fi în centrul atenției în perioada următoare.

Mulțumesc tuturor colegilor din A.N.S.R. (oameni profesioniști, inimoși, dedicați și implicați) și salut eforturile celorlalți membri ai comunității Surzilor care, în aceste vremuri dificile, luptă pentru o informare corectă, din surse oficiale!Rămâneți în siguranță și împreună vom reuși!”, a scris Bogdan pe Facebook-ul său.

VEZI VIDEO:

FULLSCREEN
Povestea emoționantă a lui Bogdan Anicescu, interpretul din transmisiile Guvernului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO