Prefectul Capitalei a spus ce se va întâmpla cu programul magazinelor în continuare: „Avem informații”

Prefectul Capitalei a spus ce se va întâmpla cu programul magazinelor în continuare: bdquo;Avem informații
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 05 Aprilie 2021
Data actualizare: 05 Aprilie 2021
Weekendul care abia s-a încheiat a fost primul în care noile restricții au intrat în vigoare încă din ziua de vineri. Astfel, magazinele s-au închis la ora 18.00, iar românii au trebuit să intre în case la ora 20.00, atât vineri, cât și sâmbătă și duminică.

După ce pe rețelele de socializare au apărut fotografii în care se putea vedea că oamenii s-au dus la benzinării pentru a-și face cumpărăturile după ora 18.00, Alin Stoica, prefectul Capitalei, a vorbit la Digi 24 despre acest lucru: „Comportamentul acelor clienți era destul de responsabil. A fost un fenomen care s-a petrecut vineri seară”.

Mai mult dectât atât, prefectul Capitalei a afirmat că autoritățile vor avea discuții cu preprezentanții magazinelor, pentru a aflat dacă au fost aglomerări spre finalul programului de lucru.

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, pe care le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri. Am avut anumite semnale că în unele locuri s-au produs aglomerări. Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend. Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a spus Alin Stoica.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Cum arată Lady Gaga așa bine la 35 de ani?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies