Pregătește-te să fii surprins! iMapp Bucharest se întoarce cu o nouă ediție

Pregătește-te să fii surprins! iMapp Bucharest se întoarce cu o nouă ediție
Citeste mai mult despre: iMapp Bucharest, Zilele Bucurestiului 2018,
Autor: Dan Brumar
Data: 20 Septembrie 2018
iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume, se întoarce cu un nou spectacol de lumini care îți va tăia respirația.

Nu mai sta pe gânduri și vino și tu la cea de-a V-a ediție a celui mai mare spectacol de laser și lumini, ce va avea loc, sâmbătă, 22 septembrie 2018, în Piața Constituției! Spectacolul aduce în fața miilor de români imagini 3D, care vor suprinde Palatul Parlamentului într-o mare de lumini de nedescris.

Marele eveniment iMapp Bucharest este organizat de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului Bucureșt, cu ocazia Zilelor Bucureștiului. Tematica acestui an este dedicată Centenarului Marii Uniri: Albastru. Galben. Roșu. Un secol de modernitate în România. Cele trei culori vor personaliza Casa Poporului, așa cum nu ați mai văzut-o niciodată. Toți cei care vor fi în Piața Constituției sâmbătă seară vor avea parte de un show memorabil.

Înainte de show-ul de lumini, pe scena din Piața Constituției vor urca artiști locali și internaționali de renume, care vor deschide oficial evenimentul prin concerte electrizante ce vă vor pune în mișcare. Printre aceștia se numără celebra trupă britanică Hurts, alcătuită din cântărețul Theo Hutchcraft și multi-instrumentalistul Adam Anderson. Evenimentele dedicate Zilelor Bucureștiului încep la ora 17.00, iar intrarea este liberă.

A cincea ediție iMapp, show spectaculos

Pentru prima oară în istoria acestui spectacol a fost ales un număr de zece echipe. Acestea au fost provocate să conceapă diferite lucări care să marcheze evenimente și figuri din istoria României. Totul trebuie să fie realizat într-o tentă cât mai creativă, menită să surprindă. Ca în fiecare an, publicul prezent își va putea vota favoritul printr-un SMS cu tarif normal, pus la dispoziție de organizatori în seara evenimentului.

În anul 2016, iMapp Bucharest a fost nominalizat în categoria Live Event of the Year, la premiile AV Awards din Londra.

 

FULLSCREEN
Pregătește-te să fii surprins! iMapp Bucharest se întoarce cu o nouă ediție
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO