Premiile Oscar 2022. Regulile stricte împotriva COVID pe care trebuie să le respecte invitații

Premiile Oscar 2022. Regulile stricte împotriva COVID pe care trebuie să le respecte invitații
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Martie 2022
Data actualizare: 25 Martie 2022
Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles și va fi transmisă live de VOYO, luni dimineață, 28 martie, începând cu ora 3.00. Invitații la gala Premiile Oscar 2022 trebuie să respecte niște reguli de protecție anti-Covid.

Toți invitații și nominalizații care vor păși pe covorul roșu la gala premiilor Oscar 2022 au primit instrucțiuni să se prezinte cu două teste RT-PCR negative. Unul trebuie făcut la 24 martie, iar al doilea după două zile.

Participanții care vin din afara orașului Los Angeles nu mai trebuie să stea în carantină cinci zile, obligație care se regăsea în cadrul galei din 2021.

Premiile Oscar 2022 reguli Covid prevăd și restricții referitoare la participanții nevaccinați.

Invitații la Premiile Oscar 2022, vaccinați împotriva COVID-19

Conform anunțurilor făcute de reprezentanții Academiei Americane de Film, prezentatorii și vedetele care vor urca pe scenă nu trebuie să prezinte dovada unui vaccin anti-Covid. Invitații și nominalizații vor trebui să facă dovada că sunt vaccinați.

Persoanele care nu s-au vaccinat trebuie să prezinte o adeverință medicală sau o excepție de natură religioasă pentru a putea fi primite în sală.

În ceea ce privește masca de protecție, aceasta va fi obligatorie în sală. Conform organizatorilor, măștile de protecție din material textil nu vor fi permise.

Premiile Oscar 2022 sunt LIVE pe VOYO, luni 28 martie, începând cu ora 3.00 dimineața.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!