Presa din Coreea de Nord afirmă încă o dată că dictatorul Kim Jong-un este în viață

Presa din Coreea de Nord afirmă încă o dată că dictatorul Kim Jong-un este în viață
Citeste mai mult despre: Kim Jong-un, Kim Jong Un,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 26 Mai 2020
De aproape două luni, presa mondială vorbește despre moartea liderului nord-coreean Kim Jong-un, deoarece atunci ar fi avut loc ultima lui apariție publică.

În ciuda zvonurilor răspândite de jurnaliști de pe tot globul, agenția de presă de stat din Coreea de Nord a mai oferit în ultimele săptămân câteva imagini cu liderul de la Phenian care ar fi participat la unele evenimente publice, însă fotografiile nu pot fi autentificate independent. Singura sursă care îl dă viu pe Kim Jong-un este agenția de presă de la Phenian.

Citește și

Cu toate că pe 12 aprilie a fost ultima apariție a lui Kim Jong-un care a putut fi confirmată din mai multe surse, de atunci și până acum el ar mai fi participat la cel puțin două evenimente publice, după cum notează KCNA, însă jurnaliștii americani și britanici notează că la evenimentele despre care vorbește presa din Coreea de Nord a fost o dublură a lui Kim Jong-un, nu dictatorul în persoană!

Chiar zilele trecute, fostul baschetbalist Dennis Rodman, care a participat de-a lungul timpului la multe petreceri private alături de Kim Jong-un, a afirmat că lucrurile nu sunt ok: „Tot ce pot să spun e că, dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine”.

Acum, însă, când zvonurile privind moartea lui Kim Jong-un s-au înmulțit, agenția de presă de stat din Coreea de Nord afirmă că liderul de la Phenian a participat la un nou eveniment: s-a întâlnit cu șefii armatei! Potrivit KCNA, dictatorul le-a spus conducătorilor armatei că dorește în continuare ca țara pe care o conduce să aibă arme nucleare performante.

Deoarece nimeni în afară de presa din Coreea de Nord nu poate confirma că liderul Kim Jong-un este în viață, jurnaliștii de pe tot globul afirmă că dictatorul este mort și că toate eforturile autorităților din Phenian de a nega acest lucru nu-l pot readuce la viață pe acesta.

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

FULLSCREEN
Presa din Coreea de Nord afirmă încă o dată că dictatorul Kim Jong-un este în viață
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies