Prințesa din Marea Britanie care a căzut la pat după ce s-a vaccinat anti-Covid

Prințesa din Marea Britanie care a căzut la pat după ce s-a vaccinat anti-Covid
Prințesa Michael de Kent e tratată la domiciliu. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 17 Mai 2021
Data actualizare: 17 Mai 2021
Baroneasa Marie Christine Anna Agnes Hedwig Ida, care deține titlul de Prințesa Michael de Kent, este bolnavă de o lună după ce a primit două doze de vaccin anti-Covid. Membrii Casei Regale sunt îngrijorați.

În vârstă de 76 de ani, Prințesa Michael de Kent a fost vaccinată cu serul AstraZeneca la începutul acestui an. Deși medicii nu au putut stabili o legătură directă între vaccin și starea ei de sănătate, baroneasa a dezvoltat cheaguri de sânge care au țintuit-o la pat în urmă cu o lună.

Căsătorită cu vărul Reginei, Prințul Michael de Kent, baroneasa beneficiază de îngrijire medicală de specialitate acasă.

A fost un moment îngrijorător pentru cei din jurul ei. A fost dificil să o vadă suferind”, a dezvăluit o sursă din apropierea familiei, pentru The Sun. În ciuda acestor rapoarte, purtătorul de cuvânt al Prințesei Michael de Kent a refuzat să dea detalii despre starea ei de sănătate.

În luna noiembrie a anului trecut, Prințesa a fost diagnosticată cu Covid-19 și a fost nevoită să se izoleze la Palatul Kensington. 

Cheagurile de sânge au fost cele mai severe reacții adverse asociate vaccinului Oxford/AstraZeneca, deși oficial autoritățile medicale și producătorul nu au confirmat că cele două au vreo legătură directă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Vaccinul AstraZeneca, ”posibile legături cu formarea cheagurilor de sânge.” Ce să facă România?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies