Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj emoționant după moartea Prințului Philip

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj emoționant după moartea Prințului Philip
Prințul Philip alături de Ducii de Sussex, Meghan și Harry. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 10 Aprilie 2021
Data actualizare: 10 Aprilie 2021
Prințul Harry și Meghan Markle au transmis un mesaj de susținere pentru Regina Elisabeta a II-a după moartea soțului acesteia. Ducii de Sussex și-au arătat simpatia pentru Prințul Philip, cu care aveau o relație bună.

Deși a întors spatele Casei Regale, stârnind un imens val de critici, Prințul Harry a fost înduioșat de suferința buncii sale. Regina Elisabeta a II-a deplânge moartea soțului ei, Prințul Philip, cu care Harry a avut mereu o relație foarte bună.

Ducii de Sussex au transmis un mesaj de condoleanțe Reginei și și-au arătat respectul pentru Prințul Consort printr-o postare pe site-ul fundației lor, Archewell. 

În memoria Alteței Sale Regale, Ducele de Edinburgh 1921-2021. Vă  mulțumim pentru serviciu... Ne veți lipsi”, au scris cei doi pe prima pagină a website-ului.

Prințul Philip a murit vineri dimineață la vârsta de 99 de ani, la Castelul Windsor. Decesul său a fost anunțat printr-un comunicat semnat de Regină.

Pentru Prințul Harry, înmormântarea Prințului Philip, care se anunță una extrem de simplă, este un prilej pentru a consolida relația șubredă cu familia sa. Harry face pregătirile pentru a se întoarce în Regat și pentru a da ochii cu familia sa pentru prima dată de la interviul acordat realizatoarei Oprah.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „Aș putea-o juca pe Oana Zavoranu”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!