Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a logodit. Iată cum arată viitoarea lui soție

Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a logodit. Iată cum arată viitoarea lui soție
Autor: Diana Oprea
Data: 02 Septembrie 2020
Prințul Filippos al Greciei și Danemarcei, în vârstă de 34 de ani, unul dintre cei mai râvniți burlaci, și-a găsit sufletul pereche. Aleasa lui este Nina Nastassja Flohr, în vârstă de 33 de ani, fiica unui om de afaceri elvețian.

Anunțul a fost făcut  de părinții săi, regele grec Constantin al II-lea și regina Anne-Marie, printr-o declarație oficială, scrie people.com.  Fericita mireasă a împărtășit apoi fotografii cu iubitul ei pe Instagram, făcute probabil chiar în ziua logodnei lor. Aceștia apar îmbrățișați, aflându-se în vacanță pe insula Ithaca, Grecia. Nina a ținut să semneze fotografia cu o declarație de dragoste pentru viitorul ei soț.

Citește și

"Dragul meu Philippos. Te iubesc azi, te voi iubi mâine și pentru totdeauna. Ne faci mai fericiți, mai buni și mai puternici. Abia aștept să ne petrecem restul vieții împreună", a scris ea.

Prințul Philippos lucrează ca analist financiar în New York, în timp ce Nina este director creativ pentru VistaJet, o companie fondată de tatăl ei.

Deși Grecia și-a abolit monarhia în 1973, regele Constantin și cei cinci copii ai săi și ai reginei Anne-Marie își păstrează titlurile regale. Prințul Filippos s-a născut la Londra, unde au fost exilați părinții săi. El a fost numit în cinstea Prințului Philip, ducele de Edinburgh. Printre nașii săi de botez s-a aflat Prințesa Diana și fostul rege al Spaniei Juan Carlos.  

Sursa foto: Instagram ninaflohr

Vezi si: Masked Singer, cel mai spectaculos show din lume, începe vineri, 11 septembrie, la PRO TV

FULLSCREEN
Prințul Philippos al Greciei și Danemarcei s-a logodit. Iată cum arată viitoarea lui soție
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies