Prințul William, primele declarații despre interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul William, primele declarații despre interviul dat de Meghan Markle și Prințul Harry
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 11 Martie 2021
Data actualizare: 11 Martie 2021
Interviul pe care Prințul Harry și Meghan Markle i l-au oferit lui Oprah Winfrey are în continuare ecouri în toată lumea.

Printre dezvăluirile șocante făcute de Meghan Markle s-au strecurat mai multe probleme pe care le-a întâmpinat în Marea Britanie. Fosta actriță de la Hollywood a afirmat că s-a gândit să se sinucidă și că o persoană din anturajul familiei regale l-a întrebat pe Prințul Harry cât de inchisă la culoare va fi pielea primului său urmaș, Archie.

Chiar dacă inițial familia regală nu a vrut să vorbească despre interviul pe care Meghan Markle și Prințul Harry i l-au dat lui Oprah Winfrey, Palatul Buckingham a oferit o reacție oficială: „Familia regală este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan. Problemele prezentate acum, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiți ai familiei”.

După acest mesaj, jurnaliștii britanici l-au întrebat joi pe Prințul William, care se afla într-o vizită oficială la Școala 21 din Stratford, în estul Londrei, ce poate spune despre afirmațiile făcute de Prințul Harry și de Meghan Markle.

„Nu suntem o familie rasistă! Nu am vorbit cu Harry încă, dar o voi face”, a fost răspunsul oferit de William.

foto: Profimedia Images

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde Breaking News: Cine e vedeta feminină căreia Lidia Buble nu i-ar rezista?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!