PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19!

PRO TV intensifică măsurile împotriva transmiterii COVID-19!
Citeste mai mult despre: coronavirus, Pro Tv,
Data: 10 Iulie 2020
În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor. 

Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi. Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor. 

Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei. 

Le dorim colegilor noștri multă sănătate. 


#NeFacemBine

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies