PRO TV și PROTVplus.ro transmit vibe-ul de festival de la NEVERSEA!

PRO TV și PROTVplus.ro transmit vibe-ul de festival de la NEVERSEA!
Citeste mai mult despre: neversea 2019, live neversea, protvplus,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 05 Iulie 2019
Data actualizare: 05 Iulie 2019
De astăzi și până duminică, NEVERSEA aduce zeci de mii de iubitori de muzică pe plaja din Constanța, iar PRO TV va duce mai departe vibe-ul de festival în întreaga țară!

În aceste zile, cei care nu au reușit să ajungă la NEVERSEA vor putea simți atmosfera, vor afla informații utile și interesante despre desfășurarea de forțe de la Constanța, vor putea vedea cum se distrează artiștii și vedetele și vor putea chiar urmări concertele de pe scena principală a festivalului!

PROTVplus.ro transmite live performance-uri de pe scena principală! Vibe-ul de festival va ajunge la toți cei care nu au reușit să ajungă la NEVERSEA, dar își doresc să nu rateze cele mai interesante momente de pe scenă.

PRO TV va transmite două dintre concertele de pe scena principală! ATB și Jessie J vor ajunge, pentru prima oară, în casele tuturor telespectatorilor vineri noapte, la ora 02:00 (ATB), și duminică noapte, la ora 02:00 (Jessie J). ATB este unul dintre cei mai apreciați DJ din lume, iar Jessie J este o artistă care are milioane de fani în întreaga lume.

Pe Facebook si Instagram, PRO TV aduce în timp real vibe-ul de festival, iar cei care sunt la NEVERSEA pot veni să se relaxeze, să își facă poze în zona PRO TV. PRO TV și NEVERSEA te trimit la festival!

În fiecare zi NEVERSEA, tinerii care sunt în Constanța și nu au bilete la festival pot avea o surpriză foarte mare și să ajungă la NEVERSEA!

Câțiva voluntari au făcut deja mulți tineri fericiți și vor continua să meargă prin oraș sâmbătă și duminică pentru a-i surprinde pe tinerii care își doresc să ajungă la cel mai tare festival de la malul mării cu brățări care le vor permite accesul o zi în festival!

Aceste brățări temporare vor trebui schimbate în cadrul festivalului cu cele oficiale de acces la NEVERSEA. Dă-i cu vară! La PRO TV – partener oficial al distracției de festival
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies