PRO TV transmite tragerea la sorți a play-off-ul UEFA EURO 2020! Tragerea e vineri, de la ora 13:00, în direct de la Nyon.

PRO TV transmite tragerea la sorți a play-off-ul UEFA EURO 2020! Tragerea e vineri, de la ora 13:00, în direct de la Nyon.
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Noiembrie 2019
Data actualizare: 21 Noiembrie 2019
Ultima șansă de calificare pentru România! Mâine, de la ora 13:00,  în direct la PRO TV, România își află adversarul pentru play-off-ul UEFA EURO 2020, în tragerea la sorți de la Nyon. 

Este ultima sanșă a României de a ajunge la  Campionatul European de anul viitor. 

Milioane de români vor la EURO! Iar mâine, în direct de la Nyon, PRO TV transmite tragerea la sorți unde vom afla traseul din martie pentru play-off. Tricolorii vor juca în deplasare semifinala play-off-ului, iar finala poate avea loc pe Național Arena. Gazda finalei din play-off va fi stabilită în urma tragerii la sorți. Atât semifinalele, cât și finala se joacă în manșă unică.

În martie, românii vor juca în play-off-ul Nations League, care va fi transmis în direct, la PRO TV. UEFA EURO 2020 va scrie istorie: meciurile se vor desfășura în 12 țări, printre care și România, iar Bucureștiul este gazda acestui mare eveniment, urmând ca pe Arena Națională să se desfășoare patru partide (3 din faza grupelor și o optime de finală).

Toată România vede România! Bucurați-vă de fotbal!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies