PRO TV va transmite în direct meciul lui Cristi Ciocan din America!

PRO TV va transmite în direct meciul lui Cristi Ciocan din America!
Citeste mai mult despre: Cristi Ciocan, America, centura mondiala, meci,
Data publicarii: 02 Martie 2019
Data actualizare: 02 Martie 2019
Duminică, de la ora 5:00, drumul spre centura mondială începe la PRO TV! 

Cristian “Hammer” Ciocan va lupta un meci incendiar la New York, care va fi în direct la PRO TV, duminică dimineață de la ora 5:00. Pugilistul român îl va înfrunta pe cubanezul Luis Ortiz, poreclit și “King Kong”, care are în palmares 30 de victorii la profesionști, dintre care 26 prin K.O, și o singură înfrângere. Românul se bate pentru prima dată peste ocean de când este la profesioniști și îl confruntă pe Luis Ortiz pentru obiectiv mai mare: vrea să ajungă la Regele Greilor, Joshua, deținătorul centurii mondiale la categoria grea în acest moment. 

Ciocan este cu nouă ani mai tânăr decât adversarul său, iar la sfârșitul anului trecut, boxerul român a obținut centura de campion European WBO, victorie care îl aduce mai aproape de un meci pentru titlul mondial. Românul are în palmares 24 de victorii și 4 înfrângeri la profesioniști. Anul trecut, Ortiz s-a luptat cu un alt român, Cojanu, pe care l-a învins fară probleme și doar campionul lumii, Deontay Wilder, a reușit să-l bată pe Ortiz în meciul de titlu mondial. 

La casele de pariuri, Cristi Ciocan este cotat cu șansa a doua la victorie, însă pentru a-și îndeplini marele vis, acela de a boxa pentru titlul mondial la categoria grea, Ciocan trebuie să câștige obligatoriu în America. 

Este stângaci şi nu cred că am mai boxat cu un stângaci de pe vremea când eram la amatori. Este un boxer destul de dur, îl ajută tehnica specifică şcolii cubaneze. Sunt încrezător în mine, ştiu ce pot, de asta şi merg acolo. Vreau să fac un meci pe cinste şi să îmi văd de drum”, a declarat Cristian Ciocan.

Duminică dimineață, în direct la PRO TV, de la 5:00, Bătălia pentru America: Ciocan vs Ortiz!

Iata un interviu cu un alt campion, pe PRO TV PLUS:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies