Raed Arafat a afirmat că starea de alertă se va prelungi: „Vom avea o analiză cu INSP”

Raed Arafat a afirmat că starea de alertă se va prelungi: bdquo;Vom avea o analiză cu INSP
Citeste mai mult despre: Raed Arafat, stare de alerta,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 07 Decembrie 2020
Zilele trecute, chiar înainte ca românii să iasă la vot, Raed Arafat a vorbit despre prelungirea stării de alertă, afirmând că va fi greu pentru autorități să limiteze numărul de persoane care pot participa la o petrecere privată.

Întrebat de jurnaliștii de la Digi 24 ce se va întâmpla după alegeri, șeful DSU a spus că starea de alertă se va prelungi după 14 decembrie pentru încă o lună.

Citește și

„Purtarea măștii și anumite măsuri care sunt implementate acum și măsurile sanitare vor rămâne. Dar noi avem data de 14 decembrie, momentul în care vom prelungi starea de alertă și probabil că acest lucru se va întâmpla în data de 14 decembrie, pentru următoarea lună. Vom avea o analiză cu INSP-ul și cu toată lumea asupra situației epidemiologice. Depinde dacă continuăm să scădem sau creștem, dar la acest moment pot să spun că nu s-a discutat și nu există intenții de noi restricții. Putem să sfătuim, putem să explicăm, dar să venim să spunem cuiva, în casa lui, că n-are voie să aibă mai multe persoane, există limitări la acest aspect”, a spus Raed Arafat.

foto: Agerpres

Vezi și: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu - episodul 49
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies