Raed Arafat, Andi Vasluianu, Spike și Cristian Dascălu, conferință motivațională despre inovație și motivație

Raed Arafat, Andi Vasluianu, Spike și Cristian Dascălu, conferință motivațională despre inovație și motivație
Citeste mai mult despre: ASSP UB, Express Ideas,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
Proiectul Express Ideas revine pentru cea de-a cincea ediție, antrenat de inovație și creativitate. Cu o formulă a 7 speakeri provenind din diferite domenii, tinerilor spectatori li se va oferi o doză de motivație în diversitate, interes și autodeterminare.

Conferința motivațională Express Ideas este menită dezvoltării personale acelora care dețin inițiativa, dar nu sunt îndeajuns de încrezători pentru a duce la bun sfârșit ceea ce își propun. Prin discursuri motivaționale și ilustrarea prin exemplele relevante ale speakerilor, se țintește pentru animarea unei atitudini proactive a participanților.

Evenimentul Express Ideas reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte de la Facultatea de Științe Politice și va avea loc sâmbătă, 18.05.2019, între orele 12:03-16:30, în incinta Cinematecii Eforie (Strada Eforie 2).

Printre cei așteptați anul acesta se numără Raed Arafat, Andi Vasluianu, Spike și Cristian Dascălu. Prin varietatea temelor abordate și metoda ilustrării prin experientele subiective ale acestora, proiectul isi propune încurajarea unei mentalități deschise vis-à-vis de receptarea informației și atingerea scopurilor fiecăruia.

Te poți înscrie AICI .

ASSP-UB este o organizație neguvernamentală înființată în 2003 cu scopul promovării intereselor studenţilor de la Facultatea de Științe Politice – Universitatea București. Viziunea adoptată de organizație este implicarea efectivă în reprezentarea studenților prin activitățile sociale, culturale și științifice întreprinse. ASSP-UB își propune să consolideze o comunitate unită, în strânsă legătură cu conducerea facultății și cu corpul profesoral, ghidată de principiile implicării civice și egalității în șanse, care să se răsfrângă ulterior la nivelul societății.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies