Raed Arafat ar putea fi demis? „Se fac presiuni să fiu dat jos”

Raed Arafat ar putea fi demis? Se fac presiuni să fiu dat jos
Citeste mai mult despre: Raed Arafat, demisie, dsu,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021
Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Internet și șef al Departamentul pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a vorbit recent despre o posibilă demitere a sa.

Invitat în podcastul „Live, fără anestezie”, realizat de medicul Lucian Duță, Raed Arafat a dezvluit că doar premierul l-ar putea demite: „Se fac presiuni să fiu dat jos. Nu sunt o persoană comodă. Când ți se spune să părăsești o echipă, ți se pare. Dar acesta este un lucru pe care poate să îl facă orice govern, pentru că este doar o poziție. Pot fi demis oricând. Nu mă poate demite decât premierul”.

Raed Arafat a vorbit și despre campania de vaccinare, afirmând că toată lumea a crezut că deciziile au fost luate de către el, chiar dacă în spate a stat o întreagă echipă. Mai mult decât atât, el a afirmat și că s-a temut pentru viața lui și nu doar o dată a crezut că va fi atacat pe stradă.

„A fost o campanie extrem de gândită ca decizia să pară a unui singur om. La unele posturi media, de dimineață până seara «Ce a făcut Arafat», «Ce a decis Arafat». Nu spun că a fost o intenție de a mă expune. Așa a fost tratată problema, în special mediatic. Nici măcar ministrul Sănătății, nici măcar eu și nici prim-ministrul nu au luat o decizie singuri. Percepția publică este dată de manipularea, îmi pare rău să zic, a media. Cu unul dintre ei am câștigat deja un proces. Am ajuns la faza în care chiar era ceva absurd. Era o îndemnare la ură. Chiar mă gândeam dacă vine cineva să mă agreseze”, a spus Raed Arafat.

foto: Agerpres

Vezi și: digitALL STARS – COLIND
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!