Raed Arafat, declarații despre un lockdown total: „Nu există pe masă nicio discuție”

Raed Arafat, declarații despre un lockdown total: bdquo;Nu există pe masă nicio discuție
Citeste mai mult despre: Raed Arafat, COVID-19, lockdown, Romania,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Martie 2021
Data actualizare: 08 Martie 2021
În ultimele săptămâni, tot mai multe zone din România au reintrat în scenariul roșu, după ce numărul de noi cazuri de coronavirus a crescut alarmant de repede.

Printre orașele care tocmai au intrat în scenariul roșu se află și Bucureștiul, însă într-o situație mult mai rea se află Timișoara, acolo unde s-a intrat în carantină pentru 14 zile.

Cu puțin timp înainte ca decizia autorităților să intre în vigoare, Raed Arafat a vorbit la Digi 24 despre ceea ce stă tot mai mult pe buzele românilor în ultimul timp: o nouă stare de urgență! Însă șeful DSU a ținut să precizeze că în acest moment nu se poate lua în considerare un lockdown total.

„La acest moment nu există pe masă nicio discuție despre un lockdown total. România a avut măsuri mai balansate comparativ cu alte țări unde s-au luat măsuri de lockdown. La noi nu s-a ajuns aici și încercăm tot posibilul să nu ajungem. Asta depinde de noi, iar măsurile locale și zonale ne ajută să nu ajungem pe plan național sau pe o zonă mai mare să luăm măsuri mai drastice. La Timișoara trebuia să se ia măsura carantinei, pentru că s-a ajuns la o rată de incidență de aproape 7,5 și e o creștere continuă de la o zi la alta”, a spus Raed Arafat.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Selly aruncă vina amenzii pe Tzancă Uraganu!

FULLSCREEN
Raed Arafat, declarații despre un lockdown total: „Nu există pe masă nicio discuție”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies