Raed Arafat, mesaj pentru românii care afirmă că noul coronavirus este o farsă

Raed Arafat, mesaj pentru românii care afirmă că noul coronavirus este o farsă
Citeste mai mult despre: coronavirus, Raed Arafat,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 16 Iunie 2020
În ultimele lunii, pe baza măsurilor de relaxare luate de autorități, tot mai mulți români au vorbit despre teoria conspirației atuci când au adus în discuție noul coronavirus.

Chiar dacă și la nivel mondial există persoane care nu cred în virusul ucigaș descoperit pentru prima dată în orașul chinezesc Wuhan, noul coronavirus a ajuns în organismul a peste 8 milioane de oameni, dintre care aproximativ 400.000 au murit.

Observând că românii s-au relaxat mult prea repede, secretarul de stat Raed Arafat a afirmat că nu ar trebui să uităm că în țara noastră au fost infectate cu noul coronavirus peste 20.000 de persoane, iar aproximativ 1.400 au murit. Mai mult decât atât, el a avut și un mesaj pentru cei care afirmă că noul coronavirus este o farsă.

„Recent ne-am mai luat rămas bun de la un coleg pompier din Constanţa şi doi colegi ambulantieri din Suceava, căzuţi la datorie tot în urma infectării cu virusul SARS-COV 2. În ultima perioadă am asistat la discuţii şi atacuri pe reţelele de socializare şi în media, în care personaje care nu au niciun habar ce înseamnă medicină, ce înseamnă pandemia şi ce înseamnă virusul cu care ne confruntăm pun la îndoială acţiunile medicilor şi ale autorităţilor fără să ştie ce înseamnă pregătire şi răspuns în astfel de situaţii sau ce înseamnă asumarea răspunderii de către cei care iau deciziile cele mai grele în această perioadă. Îi invit pe cei care pun la îndoială situaţia în care ne aflăm, mai ales pe cei care spun insistent că este vorba de o farsă, să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie şi să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei farse! Condoleanţele mele familiilor”, a spus Raed Arafat.

Vezi și: Ce trebuie să știi despre călătoritul cu avionul începând cu data de 17 iunie și care sunt noile măsuri de siguranță impuse
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO