Raed Arafat, noi declarații despre pandemia de coronavirus: „Ne pregătim pentru valul doi”

Raed Arafat, noi declarații despre pandemia de coronavirus: bdquo;Ne pregătim pentru valul doi
Citeste mai mult despre: Raed Arafat, coronavirus,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 12 Iunie 2020
România a fost, timp de două luni, în stare de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus, după care țara noastră a trecut la starea de alertă, în care ne aflăm și în prezent.

Odată cu relaxarea măsurilor luate de guvernanți, românii au considerat că partea mai grea a trecut și că pandemia de coronavirus se va termina în curând, însă Raed Arafat a afirmat zilele trecute la un post de știri că populația țării noastre trebuie să fie în continuare precaută, deoarece este posibil să vină un al doilea val de răspândire a bolii.

„Noi clar ne pregătim pentru valul doi. Că va şi mai puternic, că va fi mai slab decât ăsta, nu poate nimeni să spună. Este foarte greu de spus. Cine se aşteaptă să venim şi să spunem «Staţi liniştiţi, nu va fi nicio problemă», înseamnă că se aşteaptă la o declaraţie total neprofesionistă. Cine ne atacă pentru că zicem că urmează, poate, un val doi, înseamnă că nu înţelege cu ce ne confruntăm şi trebuie să înţeleagă că noi, cei de la situaţii de urgenţă, de la sănătate publică nu putem să venin şi să spunem «Staţi liniştiţi, nu va fi nimic». Noi avem obligaţia acum, mai mult, să ne pregătim”, a spus Raed Arafat.

Vezi și: Secretul din spatele lui Radu Pălănită, câştigătorul Românii au talent 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 33
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO