Raed Arafat, noi declarații despre starea de urgență: „Este nevoie să luăm măsuri”

Raed Arafat, noi declarații despre starea de urgență: bdquo;Este nevoie să luăm măsuri
Citeste mai mult despre: coronavirus, Raed Arafat, starea de urgenta,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 24 Iulie 2020
România trece prin cea mai grea perioadă cauzată de pandemia de coronavirus: trei zile la rând cu peste 1.000 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19!

Din cauza cifrelor alarmante, autoritățile au început să vorbească tot mai des despre revenirea la starea de urgență, iar cel mai vocal este Raed Arafat, care a afirmat, potrivit jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor, că starea de urgență ar putea reintra în vigoare între 1 și 3 august.

Citește și

„Criteriul enunțat exemplificativ pentru reintrarea în stare de urgență, de 10.000 de cazuri în 5 zile, ar fi îndeplinit între 1 și 3 august. Dacă în fiecare zi apar 1.000 de cazuri, atunci arată că 5% dintre ei, în următoarele zile, vor intra în Terapie Intensivă. Este clar că este nevoie să luăm măsuri. Nu putem să spunem că situația este controlată, mai ales în unele zone ale României. Creşterea cazurilor şi creşterea semnificativă zilnic. Aceste creşteri arată că avem o creştere serioasă, din punct de vedere al răspândirii. Clar că avem o răspândire care, în acest moment, nu este nici în platou, nici în scădere. Deci, dacă este în continuă creştere, e clar că situaţia nu este sub control”, a spus Raed Arafat.

foto: Agerpres

Vezi și: Veste URIASA pentru Romania! Totul e GATA, vom avea meciuri la EURO!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies