Reacția lui Marian Godină după ce un internaut i-a spus că i s-a cerut șpagă la un spital din Brașov

Reacția lui Marian Godină după ce un internaut i-a spus că i s-a cerut șpagă la un spital din Brașov
Citeste mai mult despre: Marian Godina, Brasov, spaga,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Noiembrie 2021
Data actualizare: 18 Decembrie 2021
Fără doar și poate, toată țara a auzit de Marian Godină, polițistul care a devenit nu doar influencer, ci și scriitor.

Cu milioane de fani în toată țara, Marian Godină are des în mediul online postări care devin rapid virale, iar în urmă cu mai puțin de 24 de ore le-a arătat tuturor un mesaj pe care l-a primit de la un internaut.

„Vă salut. Fac un mic deranj cu o întrebare. Un membru al familiei tocmai s-a operat zilele trecute la Spitalul Județean de Urgență din Brașov. Domnul chirurg care a făcut operația i-a cerut mătușii mele destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operație). Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor și i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că ulterior îi va da și restul banilor. Dacă m-ai putea ajuta cu un sfat sau o părere, aș fi recunoscător”, i-a scris lui Marian Godină un bărbat.

Marian Godină nu a stat prea mult pe gânduri și l-a ajutat pe bărbat, ba chiar mai mult decât atât, a făcut publică povestea.

„Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere. Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva «pacienți» care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies