Reacția primarului Robert Negoiță, după ce a fost amendat fiindcă s-a dat cu bicicleta prin parc

Reacția primarului Robert Negoiță, după ce a fost amendat fiindcă s-a dat cu bicicleta prin parc
Robert Negoiță și iubita lui au fost amendați cu câte 10.000 de lei. FOTO: captură video Facebook
Autor: Dan L. Brumar
Data: 21 Aprilie 2020
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost amendat cu 10.000 de lei, după ce în mediul online au apărut imagini cu el plimbându-se într-un parc din București.

Însoțit de iubita lui, edilul ieșise la o plimbare cu bicicleta pe aleile parcului Alexandru Ioan Cuza (IOR), în prima zi de Paște. Negoiță a fost văzut de o femeie care l-a filmat cu telefonul mobil.

Primarul Sectorului 3 era îmbrăcat lejer, în pantaloni scurți și cămașă cu mânecă scurtă, și încerca să se deplaseze cu ajutorul unei biciclete. 

Poliția s-a sesizat în urma imaginilor apărute pe rețelele sociale și i-a amendat pe amândoi cu câte 10.000 de lei, pentru încălcarea ordonanțelor militare. Toate parcurile din București au fost închise la 28 martie, pentru a descuraja întâlnirile mari de oameni în contextul pandemiei de coronavirus.

Într-o postare pe Facebook, primarul a explicat că se afla la muncă, nu la distracție. Negoiță a pretins că efectua o inspecție în parc pentru a depista lucrurile care trebuie reparate sau înlocuite.

Mi s-a adus la cunoștință că am fost amendat pentru episodul de ieri din Parcul IOR. Asemenea oricărui cetățean sunt obligat să mă supun legilor acestei țări și, chiar dacă nu a fost intenția mea să încalc ordonanța militară, imi asum faptul ca am greșit și, prin urmare, voi suporta consecințele”, a spus edilul.

Robert Negoiță a adăugat că nu a intenționat nici să sfideze, nici să încalce legile în vigoare, însă recunoaște că a făcut o alegere greșită.

Eu chiar ieșisem sa inspectez Parcul IOR. Dar, din păcate, ideea nefericită de a îmbina utilul cu plăcutul intr-o zi de sărbătoare, adică aceea de a o lua alături de mine pe prietena mea, a fost una neinspirată și nepotrivită. Îmi pare rău pentru acest episod, mi-l asum și îmi cer scuze celor care s-au simțit lezați în vreun fel. Aceasta nu a fost în nicio clipă intenția mea. Mereu avem de învățat și tot timpul trebuie să căutăm să facem lucrurile mai bine”, a precizat primarul Sectorului 3. 

Fotografii: capturi video Facebook Lilia Stana/Agerpres

Vezi și VIDEO: Best of Giani - cele mai tari si amuzante momente cu Giani din sezonul 16

FULLSCREEN
Reacția primarului Robert Negoiță, după ce a fost amendat fiindcă s-a dat cu bicicleta prin parc
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies