Regina Elisabeta a II-a a rămas cu un singur animal de companie după moartea câinelui Vulcan

Regina Elisabeta a II-a a rămas cu un singur animal de companie după moartea câinelui Vulcan
Regina a rămas cu un singur câine. FOTO: Getty Images
O sursă de la Palatul Buckingham a dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a este tristă după pierderea unuia dintre cei 4 câini regali pe care îi creștea de ani buni. Patrupedul Vulcan, din rasa Dorgi, a murit la Palatul Windsor.

Regina Elisabeta a II-a a rămas cu un singur animal de companie, din cei 4, un câine din rasa Dorgi botezat Candy. Un alt patruped drag ei, Vulcan, s-a stins din viață în urmă cu două zile la Palatul Windsor, au declarat surse din apropierea Familiei Regale citate de ziarul The Sun

Citește și

Vestea vine la doar câteva zile după ce Ducii de Cambridge, William și Kate, au anunțat decesul câinelui lor, Lupo.

Vulcan era unul dintre animalele de companie care au însoțit-o pe suverană în multe deplasări prin țară, dar și unul dintre patrupedele care au apărut în numeroase fotografii oficiale.

În 2016, cu prilejul împlinirii a 90 de ani de viață, Regina Elisabeta a II-a a cerut o fotografie cu toți cei 4 câini ai ei.

FOTO: Profimediaimages.ro

Vulcan, cel de culoare neagră (stânga sus), a murit de bătrânețe. El a fost rezultatul unei încrucișări de rase (Pembroke Welsh Corgi și Dachshund) și a apărut pe coperta revistei Vanity Fair în 2018, alături de ultimul Dorgi regal rămas în viață, Candy.

Regina a iubit și rasa Corgi și, de-a lungul vieții, a deținut nu mai puțin de 30 de patrupede. Toate exemplarele au descins din primul câine din această rasă pe care l-a primit, Susan, la vârsta de 18 ani.

În 2018, Regina a decis să înceteze reproducerea câinilor pe domeniul regal, de teamă să nu fie nevoită să-și abandoneze patrupedele când va înceta din viață.

FOTO: Getty Images

Regina Elisabeta a II-a este o mare iubitoare de câini și cai, pe care i-a crescut încă de pe vremea când era prințesă.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Anisia le ia la roast pe Anna Lesko, Viviana Sposub și Elena Chiriac

FULLSCREEN
Regina Elisabeta a II-a a rămas cu un singur animal de companie după moartea câinelui Vulcan
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies