Revelion 2019. Ce artiști vor cânta în București în noaptea dintre ani

Revelion 2019. Ce artiști vor cânta în București în noaptea dintre ani
Autor: Dan Brumar
Data: 27 Decembrie 2018
Bucureștenii sunt așteptați cu multe surprize în Piața Constituției, la petrecerea dintre ani. Revelion 2019 se desfășoară sub auspiciile Centenarului Marii Uniri.

Primăria Municipiului București a pregătit, prin ARCUB, o nouă petrecere de sfârșit de an în Piața Constituției. Pe 31 decembrie 2018, începând cu ora 19.30, bucureștenii sunt așteptați la un show exploziv de peste șase ore, care marchează cei o sută de ani de la Marea Unire. La fel ca în anii trecuți, Palatul Parlamentului va face parte din scenografia spectacolului. Proiecții de laser și lumină vor încânta privirile în noaptea dintre ani.

Cine va cânta de Revelion 2019

Pe scena instalată în Piața Constituției vor urca personalități din muzica românească îndrăgite de toate vârstele, iar stilurile muzicale diverse și scenografia spectaculoasă vor antrena publicul pe parcursul întregii seri. Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor petrece alături de public, creând o atmosferă efervescentă și plină de voie bună.

Invitatul special al acestui eveniment este DJ-ul internațional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB. Acesta va mixa live în Piața Constituției. Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii. 

DJ, compozitor și producător de muzică dance electronică, care îmbină stiluri precum trance, dance și chill out, ATB a ocupat de-a lungul celor douăzeci de ani de carieră primele locuri în topurile de specialitate din străinătate. Debutul său din 1990, cu single-ul 9 PM (Till I Come), care l-a propulsat în topul din UK, a fost urmat de numeroase hit-uri - Ecstasy, Let U Go, What About Us, Move On, When It Ends It Starts Again -, îndrăgite de fani din întreaga lume. 

Intrarea la Revelion 2019 este liberă.

FULLSCREEN
Revelion 2019. Ce artiști vor cânta în București în noaptea dintre ani
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO