Revelion 2020. Milli Vanilli va cânta la București, în cea mai mare discotecă în aer liber

Revelion 2020. Milli Vanilli va cânta la București, în cea mai mare discotecă în aer liber
Milli Vanilli s-a schimbat complet după moartea lui Rob Pilatus. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Decembrie 2019
Piața Constituției va fi transformată în cea mai mare discotecă în aer liber în noaptea dintre ani. Primăria Capitalei organizează pe petrecere de sfârșit de an, la care a invitat artișți români și internaționali.

Milli Vanilli vine la București într-o formulă ușor modificată. Fabrice Morvan, unul dintre fondatorii legendarei trupe, va cânta alături de John Davis, una dintre vocile din vechi ale vestitei formații germane.

Fondată în 1988 de producătorul Frank Farian, trupa îi avea în componență pe Fabrice Morvan și Rob Pilatus. Ulterior, trupa s-a mărit și cu alte voci care contribuiau la realizarea unor melodii. În 1990, o parte dintre componenții fotmației (Brad Howell și John Davis) se desprind și formează The Real Milli Vanilli. Azi, John Davis face duet cu Fabrice Morvan și noua trupă, Milli Vanilli Experience.

În noaptea dintre ani, Milli Vanilli Experience nu vor fi singurii care vor aduce atmosfera anilor ’80-’90 în Piața Constituției. Primăria Capitalei a pregătit un program de Revelion care include concerte ale unor nume grele ale muzicii disco din Europa. 

Disco Night Fever este tema petrecerii de Revelion, care îi va avea în prim-plan pe O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli Experience și rapperul Turbo B (fost component al trupei Snap). 

Printre invitații serii se numără și unele din cele mai longevive și de succes trupe din România ca Holograf și Vunk, dar și Horia Brenciu & HB Orchestra, iar trupa André va cânta la „Revelion 2020. Disco Night Fever” doar câteva luni după ce și-a anunțat revenirea în muzica românească. 

Turbo B, pe vremea când activa în Snap (stânga). Turbo B azi (dreapta). FOTO: Getty Images

Trupa 3rei Sud Est va interpreta atât single-ul proaspăt lansat, dar și piese din topul discotecilor, iar Ovidiu Komornyik & OK Band va completa lista artiștilor prezenți la „Revelion 2020. Disco Night Fever”. Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii.

Tradiționalul concert de Revelion în aer liber din București a fost inspirat anul acesta de energia și exuberanța mișcării disco și îi va face atât pe nostalgici, cât și pe cei tineri să fredoneze unele dintre cele mai cunoscute refrene de dans din anii ’80-’90 și de la începutul anilor 2000. În cele peste șase ore de petrecere, staruri internaționale și artiști români vor aduce la „Revelion 2020. Disco Night Fever” hituri care au marcat generații întregi. 

Revelion 2020. Accesul la petrecerea din Piața Constituției este gratuit.

Fotografii: Getty Images

FULLSCREEN
Revelion 2020. Milli Vanilli va cânta la București, în cea mai mare discotecă în aer liber
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO