• PRO TV
  • Robbie Williams vine în România. Artistul britanic va concerta la UNTOLD 2019

Robbie Williams vine în România. Artistul britanic va concerta la UNTOLD 2019

Robbie Williams vine în România. Artistul britanic va concerta la UNTOLD 2019

Legendarul Robbie Williams vine pentru a doua oară în România și pentru prima dată la Festivalul UNTOLD.

Robbie Williams (45 de ani) va susține un concert de circa 90 de minute în cadrul Festivalului UNTOLD 2019, care are loc la Cluj-Napoca între 1 și 4 august. Britanicul va urca pe scena pricipală de la UNTOLD alături de peste 50 de alți muzicieni și dansatori. Robbie Williams marchează, astfel, prima sa prezență la Cluj-Napoca, în cadrul celebrului festival de muzică.

Artistul a mai fost în România la 17 iulie 2015, la București. Concertul său, susținut în Piața Constituției, a făcut parte din turneul mondial Let Me Entertain You!

Anunțul venirii lui Robbie Williams la UNTOLD 2019 a fost făcut de Pavel Bartoș în timpul finalei sezonului 9 al show-ului Românii au talent.



Organizatorii festivalului au anunțat că spectacolul va fi unul cu adevărat suprem, pus în valoare și de producția impresionantă pe care o vor pregăti pentru acest eveniment. Superstarul britanic este, cu siguranță, surpriza plăcută făcută de organizatori fanilor din lumea întreagă.

Robbie Williams, abonamente puse în vânzare

Nu mai puțin de 60.000 de abonamente au fost vândute până acum la Festivalul UNTOLD 2019, care se află la a cincea ediție. Încă 5.000 de abonamente vor fi scoase la vânzare pe site-urile de specialitate miercuri, 5 iunie, la ora 12.00. Prețul unui abonament care asigură accesul în toate cele patru zile de festival costă 149 de euro, plus taxe. Săptămâna viitoare vor fi scoase la vânzare și biletele pentru o singură zi de festival.

Citește și: Robbie Williams, dezvăluiri: „Când eram mic, obișnuiam să comunic cu fantomele”

UNTOLD 2019 – Artiști confirmați

Line-Up-ul e completat de Bastille, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, James Arthur, Martin Garrix, Oscar and The Wolf, Timmy Trumpet, Loco Dice, Tale of Us și alții.

Robbie Williams, un artist al recordurilor

Robbie Williams s-a remarcat încă din anii ‘90, când activa în trupa Take That. În 1995 a început o carieră solo, iar vreme de 30 de ani starul a înregistrat un succes incredibil.

În 2006, Robbie a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a vândut în doar o singură zi 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, având 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. 

Robbie Williams numără și 7 single-uri numărul 1. Aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, este și cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albume vândute

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni