Roman Abromivici ar fi fost otrăvit înainte de negocierile dintre Ucraina și Rusia! Cum se simte miliardarul

Roman Abromivici ar fi fost otrăvit înainte de negocierile dintre Ucraina și Rusia! Cum se simte miliardarul
Citeste mai mult despre: Roman Abramovici, otrava, Rusia, Ucraina,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 29 Martie 2022
Data actualizare: 29 Martie 2022
În vârstă de 55 de ani, Roman Abramovici este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, iar despre el s-a spus că este totodată și unul dintre oligarhii apropiași de Vladimir Putin. Doar că, de când Rusia a început să invadeze Ucraina, miliardarul ar fi schimbat tabăra.

Potrivit jurnaliștilor de la The Wall Street Journal, Roman Abramovici ar fi fost otrăvit după ce a anunțat că va participa, din partea Ucrainei, la negocierile cu Rusia! Astfel, după ce a ajuns pe 3 martie la Kiev, rusul a avut simptome asemănătoare otrăvirii. Britanicii de la Daily Mail vin cu unele completări și afirmă că miliardarul a orbit temporar, pentru câteva ore, iar pielea de pe mâini și de pe față i s-a exfoliat, astfel că a fost internat de urgență în spital. Înainte de a i se face rău, rusul ar fi băut doar apă și ar fi mâncat ciocolată!

Sursele citate anunță că în prezent Roman Abramovici se simte bine și este în afara oricărui pericol, iar cei care ar fi investigat incidentul nu pot spune cu exactitate dacă rusul a fost otrăvit sau nu. Experți citați de Daily Star chiar vin cu mai multe variante, deoarece simptomele pe care le-a resimțit miliardarul pot fi cauzate de mai mulți factori: expunerea la un agent chimic sau biologic sau după un atac cu radiații electromagnetice.

Jurnaliștii de la The Wall Street Journal afirmă că de vină pentru cele întâmplate ar putea fi anumite persoane din politica rusă,care ar vrea ca negocierile de pace dintre Ucraina și Rusia să eșueze și războiul să continue.

Un oficial american care a vrut să rămână însă anonim le-a spus celor de la Reuters că serviciile secrete ale SUA nu cred că Roman Abramovici a fost otrăvit, ci a fost afectat de ceea ce a numit el „un factor de mediu”, fără a intra însă în mai multe detalii.

Vezi și: ShARE în bucate cu Alex Petricean - Sandwich cu Pui
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!