România, te iubesc!, lider de audiență. Ancheta făcută de Rareș Năstase, ''Județe la Stăpân", acum și pe PROTVPLUS

România, te iubesc!, lider de audiență. Ancheta făcută de Rareș Năstase,   Județe la Stăpân , acum și pe PROTVPLUS
Data: 17 Februarie 2020
Rareș Năstase a prezentat duminică seară prima ediție din seria „Județe la Stăpân”, din acest sezon. Ancheta ne-a arătat realitatea din județul Hunedoara, un loc cu un potențial fabulos. Deși este un județ care are bogății impresionante de aur și cărbune, se află în paragină de foarte mulți ani. La mijloc sunt, de fapt, interese mari.

Duminică seara, emisiunea România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 4.9 puncte de rating și 17.5% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. 

Citește și

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ un milion de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 18:58, emisiunea România, te iubesc! a adus în faţa televizoarelor peste 1.6 milioane de români.  

Vezi pe PROTVPLUS ediția integrală! 

Duminica viitoare, de la 18:00, Paul Angelescu ajunge în județul Giurgiu: „Județul Giurgiu este pe ultimul loc la lungimea rețelei de apă potabilă și pe locul patru, din coadă, la lungimea rețelei de canalizare. Se află printre ultimele locuri și la cantitatea de gaze livrată populației. Pe scurt, o mare parte din cei 230.000 de locuitori ai județului nu beneficiază de minimul confort pe care o țară civilizată este obligată să-l asigure cetățenilor. Și asta la doar o aruncătură de băț de capitală.”

FULLSCREEN
România, te iubesc!, lider de audiență. Ancheta făcută de Rareș Năstase preferată de români
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies