Românii care nu au stat în case, sancționați cu amenzi totale de 6,5 milioane € în 3 zile

Românii care nu au stat în case, sancționați cu amenzi totale de 6,5 milioane euro; în 3 zile
Autor: Dan Brumar
Data: 28 Martie 2020
În cele 3 zile scurse de la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3/2020, care limitează ieșirile din casă, polițiștii au aplicat amenzi de peste 31,4 de milioane de lei (aproape 6,5 milioane de euro).

Românii care nu au respectat obligația de a rămâne în casă pe durata stării de urgență sau care nu au avut documente care să justificie deplasarea au fost amendați fără milă de oamenii legii.

La nivel național, în doar 3 zile, aproape 24.000 de amenzi au fost consemnate de polițiști pentru încălcarea dispozițiilor Ordonanței Militare 3/2020. Valoarea amenzilor se ridică la 31,4 de milioane de lei (aproape 6,5 milioane de euro).

Mai mult, alte 209 dosare penale, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, au fost întocmite în perioada semnalată.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3, polițiștii au depistat 23.973 persoane care nu au respectat măsura privind restricționarea circulației. Acestora le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 31.410.624 de lei. Totodată, Poliția și Jandarmeria au aplicat 4.235 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantină”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

Fotografii: Agerpres

Vezi și VIDEO: Poţi susţine economia româneasca foarte simplu: comandă, din fotoliu, mancarea ta favorită

FULLSCREEN
Românii care nu au stat în case, sancționați cu amenzi de 6,5 milioane € în 3 zile
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO