S-a lansat aftermovie-ul oficial al proiectului Untold Sessions by DeMoga Music

S-a lansat aftermovie-ul oficial al proiectului Untold Sessions by DeMoga Music
Citeste mai mult despre: Marius Moga, aftermovie, UNTOLD,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 16 Noiembrie 2018
Data actualizare: 16 Noiembrie 2018
Untold și DeMoga Music au inițiat anul acesta proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa, un proiect premieră în România. Au transformat un autocar într-un studio muzical complet echipat și funcțional, parcat la intrarea artiștilor Mainstage. Pe toată perioada festivalului, peste 10 artiști internaționali din line-up au avut sesiuni în studioul mobil, alături de echipa DeMoga Music.

Producătorii și compozitorii DeMoga Music au lucrat în studioul mobil împreună cu Will Sparks, Justin Jesso, Danny Avila, Tom Novy, Dudu Faruk, Swanky Tunes, Nattali Rize, Manuel Riva, Jack Perry, Steff da Campo, Paul Damixie. Artiștii au fost foarte încântați să participe la sesiuni, cu atât mai mult cu cât petrec mult timp în turnee și le este dor de vibe-ul de studio.

Justin Jesso a declarat faptul că sesiunea cu echipa DeMoga Music a fost una ieșită din comun și plină de inspirație,  acesta intrând în studioul Untold Sessions imediat ce a coborât de pe scenă. Justin Jesso interpretează hitul "Stargazing" alături de KYGO și are o nominalizare la premiile Grammy, că și coautor al piesei "Vente Pa’ Ca", interpretată de Ricky Martin și Maluma.  

Citește și Artiștii de la UNTOLD mixează muzică în stiudioul mobil DeMoga Music 

Will Sparks și Danny Avila au mărturisit, după sesiunile în studio, faptul că nu au mai văzut niciodată un studio muzical mobil amplasat chiar în incinta unui festival.   

Marius Moga și Edy Chereji au anunțat faptul că autocarul-studio va fi și anul următor la Untold, pe întreagă perioada a festivalului. Organizatorii proiectului anunță surprize pentru următoarea ediție Untold Sessions by DeMoga Music. Printre altele, aceștia au în plan să amplaseze mai multe studiouri muzicale mobile în incinta festivalului. 

Untold a publicat datele pentru următorul capitol al festivalului. Untold Chapter 5 are loc în perioada 1-4 august 2019, iar primele abonamente s-au pus în vânzare din 14 noiembrie, la un preț special

Pasionații de muzică au avut șansă anul acesta de a câștiga una dintre cele 6 experiențe zilnice în backstage, dar și în studioul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa, plătind cu cardul Visa în incinta festivalului Untold.

Câștigătorii au vizitat autocarul-studio, iar cei mai curajoși dintre ei au înregistrat piese. Experiențele Visa pot fi câștigate începând de acum pentru Untold 2019, pe pagină de Facebook Visa. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!