S-a stabilit cauza morții starului Disney Cameron Boyce. La ce concluzie au ajuns medicii

S-a stabilit cauza morții starului Disney Cameron Boyce. La ce concluzie au ajuns medicii
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 31 Iulie 2019
Data actualizare: 31 Iulie 2019
Cauza morții starului Disney Cameron Boyce a fost stabilită recent. Potrivit unui raport realizat de medicul legist, decesul actorului a fost provocate de epilepsie. 

Actorul Cameron Boyce, cunoscut pentru rolurile avute în serialul "Jessie" dar și din producția "Descendenții", a încetat din viață la vârsta de 20 de ani, în urmă cu trei săptâmâni.  După decesul acestuia au fost făcute mai multe invetigații privind cauza morții.

Citește și: Cameron Boyce a fost incinerat la cimitirul celebrităților din Los Angeles. Ce s-a întâmplat cu cenușa sa

Conform publicației People, medicul legist din Los Angeles a dezvăluit ieri (nr. 30 iulie) cauza oficală a decesului starului Disney. Cameron a încetat din viață pe 6 iulie din cazua unei crize epileptice, în apartamentul lui din Los Angeles:" Departamentul Medical de Examinare din Los Angeles a determinat  cauza morții actorului Cameron Boyce: a fost o moarte neașteptată provocată de epilepsie" 

Moartea acestuia a uimit o lume întreagă. Părinții, prietenii și fanii actorului au fost profund dezamăgiți la aflarea teribilei vești. Mulți dintre ei și-au exprimat condoleanțele pe diferite rețele sociale.

"Prea tânăr. Prea dulce. Prea amuzant. Cel mai drăguț, mai talentat și cel mai decent copil din preajma mea. Îl iubeam pe acel puști. Îi păsa atât de mult de familia lui. Îi păsa atât de mult de lume. Mulțumesc, Cameron pentru tot ce ne-ai dăruit. Atât de multe lucruri te așteptau. Inimile noastre sunt frânte. Ne gândim la familia ta, căreia îi transmitem cele mai profunde condoleanțe", a scris actorul Adam Sandler  într-un mesaj postat pe Twitter. 

"Dragostea, lumina și rugăciunile mele ajung la Cameron și la familia sa. Cameron a adus iubire, râsete și compasiune cu el în fiecare zi în prezența lui. Talentul lui, incomensurabil. Bunătatea și generozitatea lui, înfloritoare ", a scris regizorul fimului "Descendenții" Kenny Ortega într-un post Instagram.

Cameron Boyce și-a început cariera la 9 ani, devenind faimos datorită rolului Luke Ross din serialul Disney ”Jessie”. 

Filmul ”Descendenții 3” era programat să fie lansat în Statele Unite pe 2 august. Rămâne de văzut, dacă în urma tragicii vești, pelicula va mai apărea. 
 

Vezi și:Hollywood în șoc după moartea lui Cameron Boyce

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies