S-au căsătorit în avion după ce au ratat slujba de la biserică. Cum a fost nunta la 11.000 m altitudine

S-au căsătorit în avion după ce au ratat slujba de la biserică. Cum a fost nunta la 11.000 m altitudine
Pam și Jeremy Salda au avut parte de o ceremonie neconvențională. FOTO: Kaitlyn Manzer
Citeste mai mult despre: nunta avion, casatorie, cuplu Las Vegas, nunta,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Mai 2022
Data actualizare: 10 Iunie 2022
Doi îndrăgostiți care și-au plănuit o nuntă de vis în Las Vegas au fost nevoiți să se căsătorească în avion fiindcă n-au ajuns la timp la biserică. O însoțitoare de zbor a fost domnișoară de onoare, iar pasagerii au aruncat în ei cu hârtie igienică.

Pam și Jeremy Salda sunt din Oklahoma City și au decis să se căsătorească în Las Vegas, după ce au aflat că pot călători fără restricții cu avionul. Și-au rezervat un loc la o capelă din orașul cazinourilor și bilete de avion.

Din nefericire pentru ei, zborul a fost întârziat mai multe ore, pentru ca în final să fie anulat. Deși au pierdut ceremonia de la capelă, cei doi nu s-au descurajat și au căutat un alt zbor spre Sin City. Au găsit unul, însă cu plecare de pe un aeroport aflat la 25 de minute de mers cu mașina.

Au ajuns la timp pentru îmbarcare, îmbrăcați în hainele de nuntă. Când au aflat care este explicația pentru ținuta lor neobișnuită, pasagerii și echipajul de la bord s-au oferit să le fie de folos în această zi specială.

Un pasager, care s-a dovedit a fi pastor hirotonit, s-a oferit să oficieze ceremonia, iar o însoțitoare de zbor a fost domnișoară de onoare. Fiindcă nu aveau orez sau confetti la îndemână, pasagerii au aruncat în ei cu role de hârtie igienică.

O tânără, care e fotograf profesionist, s-a oferit să le facă pozele de nuntă, pe care le-au distribuit pe conturile de socializare.


Pam, emoționată în fața a zeci de nuntași necunoscuți. FOTO: Kaitlyn Manzer

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Este atât de ciudat cum s-au potrivit toate”, a dezvăluit mireasa, conform CNN Travel.

Pasagerii, aflați în ipostaza de nuntași de ocazie, le-au lăsat câteva mesaje emoționante într-o carte de oaspeți inventată pe loc.

Evenimentul a produs multă emoție la bordul aeronavei, lucru care a determinat și conducerea companiei aeriene să transmită un mesaj public.

Southwest este compania aeriană a iubirii de aproape 51 de ani. Ne bucurăm întotdeauna că avem oportunitatea de a-i sărbători pe clienții noștri în ocaziile lor speciale”, au spus reprezentanții companiei.

Proaspeții miri au petrecut, totuși, o zi în Las Vegas, după nunta neobișnuită pe care au avut-o la peste 11.000 de metri altitudine.

Fotografii: Kaitlyn Manzer /@kaitlyn_clapp

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!