SAGA Festival 2022 | Biletele au fost puse în vânzare. Ce surprize pregătesc organizatorii

SAGA Festival 2022 | Biletele au fost puse în vânzare. Ce surprize pregătesc organizatorii
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Decembrie 2021
Data actualizare: 19 Decembrie 2021
SAGA Festival 2022 promite să fie o ediție de neuitat, grație celor peste 200 de artiști invitați și locului de desfășurare. Biletele, puse în vânzare din această lună, pot fi un cadou de Crăciun pentru fanii muzicii electronice.

În decembrie, biletele de acces la SAGA Festival 2022 sunt la preț special pe site-ul festivalului, printr-un sistem de rate cu 10 euro depozit. 

Festivalul, programat în perioada 3-5 iunie 2022, va avea loc pe Arena Națională din București, însă zona de concerte va include și Parcul Național. Aici, organizatorii vor amenaja mai multe scene și vor pregăti surprize și secrete care așteaptă să fie deslușite.

SAGA Festival 2022: cine sunt invitații


Peste 200 dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vor veni în 2022, pe 3, 4 și 5 iunie, la SAGA. Primii artiști din line-up anunțați sunt Afrojack, Marshmello, Timmy Trumpet, Black Coffee, Nicole Moudaber, Pan-Pot, Purple Disco Machine și Sickick. Mulți alți artiști vor fi anunțați la începutul anului viitor. 

Pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională, întregul concept al festivalului va atinge noi valențe, vor fi mai multe scene și foarte multe secrete care așteptă să fie descoperite și să bucure zeci de mii de oameni din întrega lume.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!