Un bărbat a murit după o partidă de amor! Folosise superglue în loc de prezervativ

Un bărbat a murit după o partidă de amor! Folosise superglue în loc de prezervativ
Citeste mai mult despre: India, prezervativ,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 13 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Mai 2022
O întâmplare de-a dreptul șocantă a avut loc luna trecută în Gujarat (India) și a fost prezentată de jurnaliștii britanici în presa online.

Potrivit celor de la The Sun, Salman Mirza, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a făcut sex cu logodnica lui într-un hotel, iar a doua zi a fost găsit inconștient pe spațiul verde de lângă amplasament. Însă ce s-a întâmpat cu acesta?

Sursa citată notează că, deoarece logodnica bărbatului nu își dorea să rămână gravidă încă, iar el nu avea prezervative, Salman Mirza a avut o idee care s-a dovedit a-i fi fatală: și-a pus superglue în zonele intime! Totul s-a întâmplat după ce atât bărbatul, cât și femeia consumaseră droguri, ei fiind dependenți de substanțe interzise.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, însă a murit din cauza insuficienţei multiple a organelor, cauzată de adeziv, după cum afirmă oamenii legii din India. Tot aceștia au dezvăluit că rudele lui Salman Mirza ar fi cerut o anchetă cu privire la moartea sa, deoarece cred că ar fi luat un medicament care i-a afectat sănătatea, iar lipiciul nu a făcut decât să agraveze situaţia.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies