Saoirse Kennedy Hill, nepoata lui Robert F. Kennedy, a murit. Avea 22 de ani

Saoirse Kennedy Hill, nepoata lui Robert F. Kennedy, a murit. Avea 22 de ani
Autor: Redactia
Data publicarii: 02 August 2019
Data actualizare: 02 August 2019
Veste teribilă pentru familia Kennedy. Nepoata fostului senator american a murit la vârsta de 22 de ani.

Conform revistei People, Saoirse Kennedy Hill a murit din cauza unei supradoze. Aceasta se afla la casa familiei sale din Massachusetts. Apoi, familia a confirmat decesul tinerei la doar câteva ore după ce mai mulți medici au mers să îi acorde primul ajutor.

„Inimile noastre sunt frânte de pierderea iubitei noastre Saoirse. Viața ei era plină de speranță, promisiuni și iubire. Își iubea prietenii și familia, în special pe mama ei, Courtney, tatăl ei, Paul, mama vitregă Stephanie și bunica Ethel”, a afirmat familia Kennedy. 

Citește și VIDEO Cum arată vechea cabană a lui Nicolae Ceaușescu din Transfăgărășan

De asemenea, moartea a șocat-o foarte mult pe fosta soție a lui Robert F. Kennedy ce a făcut-o să spună: „Lumea este mai puțin furmoasă astăzi. Ne-a luminat viețile cu iubirea ei, râsetele ei și spiritul ei generos. Saoirse era impresionată de cauzele privind drepturile oamenilor și drepturile femeilor și era foarte fericită făcând muncă de voluntariat. A lucrat alături de multe comunități pentru a construi școli în Mexic. O vom iubi și îi vom simți întotdeauna lipsa.", a spus Ethel Kennedy (91 ani).


FOTO cu Saoirse Kennedy Hill 

Saoirse Kennedy Hill a fost singura fiică a lui Courtney Kennedy Hill și a lui Paul Hill. Se spune că suferea de depresie din cauza bolii sale mintale. În 2016 mărturisea că deși avea o copilărie fericită suferea de crize de tristețe foarte profunde. 

Sursa foto: Getty Images

Vezi și - Dwayne Johnson
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies