Scene de groază petrecute într-o stație de autobuz. Un bărbat a agresat o femeie, încercând să o sugrume

Scene de groază petrecute într-o stație de autobuz. Un bărbat a agresat o femeie, încercând să o sugrume
Citeste mai mult despre: agresiune, statie de autobuz, strangulare,
Data publicarii: 06 Ianuarie 2022
Data actualizare: 07 Ianuarie 2022
O femeie a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce, în timp ce își aștepta autobuzul, a fost atacată de un bărbat care a lovit-o și a încercat să o sugrume cu un șiret.

Clipe de coșmar trăite de o femeie din Florida. În timp ce aștepta autobuzul în stație, un bărbat s-a năpustit asupra ei, încercând s-o stranguleze și lovind-o de mai multe ori în față. 

Aaron K Quinones, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat și acuzat de tentativă de omor, după ce CCTV l-a surprins atacând violent o femeie care aștepta la o stație de autobuz de tranzit Miami-Dade, în orașul din sudul Floridei, pe 2 ianuarie dimineața.

Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe bărbat uitându-se în jur să vadă dacă este observant de altcineva,  în timp ce își scoate un șiretul pantofilor. Acesta se apropie de femeia care stă la capătul băncii și îi pune șiretul peste cap și îl înfășoară în jurul gâtului ei.

Femeia încearcă să riposteze și încearcă să se depărteze de atacator. Quinones devine și mai violent și o lovește de mai multe ori în față în timp ce aceasta luptă pentru viața ei. Norocul femeii este un trecător care intervine și în imobilizează pe atacator.  Deși a reușit să scape, bărbatul a fost ulterior prins de poliție și arestat. 

Sursă foto: Instagram @sensey_freddy


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!