Serge Svetnoy, bărbatul care a ținut-o în brațe pe Halyna Hutchins după ce a fost împușcată de Alec Baldwin

Serge Svetnoy, bărbatul care a ținut-o în brațe pe Halyna Hutchins după ce a fost împușcată de Alec Baldwin
Serge Svetnoy și Halyna Hutchins. FOTO: Serge Svetnoy/Facebook
Citeste mai mult despre: Halyna Hutchins, Alec Baldwin, Serge Svetnoy,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Octombrie 2021
Data actualizare: 06 Noiembrie 2021
Halyna Hutchins (42 de ani) s-a stins din viață în timpul filmărilor la producția „Rust”, iar cel care i-a fost alături în ultimele momente a fost Serge Svetnoy, responsabil cu luminile pe platoul de filmare. Bărbatul a făcut dezvăluiri curemurătoare legate de tragicul eveniment.

Serge Svetnoy și-a făcut curaj și a spus versiunea sa în legătură cu cele întâmplate la filmările peliculei Rust. Bărbatul, care este resposabil cu echipamentele care asigură luminile decorurilor de film, a dezvăluit că a fost de față când Halyna Hutchins s-a stins din viață.

Da, eram lângă Halyna în timpul împușcăturii care i-a curmat viața și l-a rănit pe regizorul Joel Souza. O țineam în brațe în timp ce murea. Aveam sângele ei pe mâini. Vreau să spun părerea mea în legătură cu ceea ce s-a întâmplat. Cred că am dreptul să o fac. Este vina neglijenței și lipsei de profesionalism”, a dezvăluit bărbatul pe contul său de socializare, unde a distribuit ultima fotografie cu Halyna Hutchins în viață.

Serge Svetnoy dă vina pe persoana care trebuia să verifice arma înainte ca aceasta să fie folosită.

Sunt sigur că aveam profesioniști în fiecare departament, mai puțin unul – departamentul care era responsabil de arme. Este imposibil ca o femeie de 24 de ani să aibă experiență în folosirea armelor”, mai spune Serge Svetnoy, care arată cu degetul spre producătorii filmului care au redus bugetul alocat personalului cu experiență.

Colegul femeii spune că mai mulți oameni, printre care soțul victimei, fiul ei și actorul Alec Baldwin, trec prin momente cumplite din cauza acestei lipse de profesionalism de care au dat dovadă membrii unui departament extrem de important în realizarea unui film.

Citește șiMărturia lui Alec Baldwin după ce a ucis-o, din greșeală, pe Halyna Hutchins în timpul filmărilor

Dragi producători, angajând profesioniști vă cumpărați liniștea, pentru voi și pentru cei din jurul vostru. E adevărat că profesioniștii pot costa mai mult, dar merită. Niciun ban economisit nu valorează cât viața unui om. În final, dragi producători, vă rog să vă amintiți că nu voi le creați oportunități oamenilor pe care-i angajați să-și câștige banii; oamenii pe care îi angajați vă ajută să faceți voi bani. Țineți minte asta!”, a mai spus Serge Svetnoy.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies