Fost fotbalist din naționalele de juniori ale Turciei, acuzat de crimă! Ce ar fi făcut sportivul

Fost fotbalist din naționalele de juniori ale Turciei, acuzat de crimă! Ce ar fi făcut sportivul
Citeste mai mult despre: Sezer Ozturk, crima, fotbalist, Turcia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Octombrie 2021
Data actualizare: 03 Octombrie 2021
Sezer Ozturk, un fost fotbalist în vârstă de 35 de ani, care a evoluat pentru echipe precum Bayer Leverkusen și Fenerbahce, dar și pentru naționalele de juniori ale Turciei, este acuzat de crimă cu premeditare.

Potrivit unor martori, pe 19 septembrie, sportivul și un prieten au fost implicați într-un incident sângeros în Pasakoy, un cartier al Istanbulului: deranjat de faptul că niciun membru al unei familii care se afla pe marginea drumului nu a dorit să îi ofere indicații de orientare, Sezer Ozturk a scos pistolul și a început să îi împuște!

„Mi-a spus să nu mă implic, că are altă țintă. A încărcat arma și a tras. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Nu am avut timp să realizăm. Un om tocmai murise în fața noastră. Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, a pornit mașina și a plecat”, a spus un martor.

Din câte se pare, patru persoane au fost rănite și au ajuns de urgență la spital în urma atacului armat al fostului fotbalist, în timp ce o altă persoană a murit pe loc.

Jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor notează că Sezer Ozturk a fugit de la fața locului,  iar autoritățile turce au emis un mandat de arestare pe numele său, sub acuzația de crimă cu premeditare, el fiind dat în urmărire generală.

foto: Getty Images; Profimedia Images

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies