Sharon Stone, durere fără margini. Nepoțelul ei în vârstă de doar 11 luni a murit

Sharon Stone, durere fără margini. Nepoțelul ei în vârstă de doar 11 luni a murit
Citeste mai mult despre: Sharon Stone, sharon stone nepot,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 31 August 2021
Data actualizare: 31 August 2021
Sharon Stone și familia ei au sperat într-un miracol până în ultima clipă, însă destinul a fost crunt cu River William Stone, nepoțelul actriței. Micuțul, care avea doar 11 luni, s-a stins ieri, 30 august, pe un pat de spital. 

În urma cu patru zile, actrița de 63 de ani își îndemna fanii de pe Instagram să se roage pentru micuț. 

“Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol”, a scris Sharon Stone în dreptul unei fotografii în care River era intubat și conectat la aparate. 

Micuțul fusese găsit inconștient în pătuțul său. Medicii au constatat că organele copilului cedaseră, iar acesta a ajuns la spital în comă. 

Din păcate, medicii nu au reușit să-l salveze pe micuț, iar Sharon a primit cumplita veste în timp ce se afla la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița s-a întors de urgență în America. 

River William Stone era nepoțelul și finul actriței din “Basic Instinct”. Micuțul era fiul fratelui ei, Patrick, și al Tashei, cumnata actriței. Băiețelul ar fi împlinit un an în 8 septembrie. Deocamdată, nu se știu detalii despre afecțiunea de care suferea copilul sau motivul pentru care organele sale au cedat. 

Actrița a postat un filmuleț emoționant în memoria micuțului River. Fanii au încurajat-o și i-au lăsat sute de comentarii. 

Pe fundalul clipului se aude melodia "Tears in Heaven", cântată de Eric Clapton. Artistul și-a pierdut băiețelul de numai patru ani în 1991, după ce micuțul a căzut de la etajul 53. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Elon Musk devine Terminator!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies