Și-a prezis moartea? Au ieșit la iveală noi detalii despre influencerul ucis de coronavirus

Și-a prezis moartea? Au ieșit la iveală noi detalii despre influencerul ucis de coronavirus
Citeste mai mult despre: Dmitriy Stuzhuk, coronavirus, influencer,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 21 Octombrie 2020
Data actualizare: 21 Octombrie 2020
În ultimele zile, presa din întreaga lume a dezbătut un subiect de interes din Ucraina, care a reușit să uimească planeta: Dmitriy Stuzhuk, un tânăr în vârstă de 33 de ani din Ucraina, care era fitness influencer, avea peste 1,1 milioane de urmăritori pe Instagram și ducea un stil de viață sănătos, a murit după ce a avut COVID-19, chiar dacă el nu credea în existența acestui virus.

Moartea prematură a bărbatului i-a făcut pe mulți să afirme că noul coronavirus este mult mai periculos decât credeau, însă ce s-a întâmplat în urmă cu doar câteva luni în viața lui Dmitriy Stuzhuk e de-a dreptul șocant!

O postare făcută de tânărul ucrainean pe Instagram în luna iulie i-a cutremurat pe fani: el a realizat un pictorial în care apare plin de sânge, cu o inimă în mână. După tragicul sfârșit al lui Dmitriy Stuzhuk, mulți internauți au afirmat că acesta și-a prezis moartea și au interpretat imaginile ca fiid fatidice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dima Stuzhuk (@stuzhuk_dmitriy) on


Celebrul influencer a murit în Ucraina pe 15 octombrie din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19, după ce a fost în vacanță în Turcia. Sofia, fosta lui soție, a făcut tristul anunț, afirmând că inima lui Dmitriy Stuzhuk nu a mai rezistat.

„Este greu să lupți cu propria inimă, dar unui soț serios îi stă în fire să o învingă”, a scris tânărul în dreptul fotografiei despre care fanii afirmă că prevestea moartea influencerului urmărit de peste 1,1 milioane de fani.

După tragicul eveniment, postarea a căpătat o semnificație profetică. Dmitriy Stuzhuk nu a reușit să-și țină promisiunea, lăsând în urmă o femeie îndurerată, care îi era fostă soție, și trei copii mici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Stuzhuk (@sofia_stuzhuk) on

Așa cum era de așteptat, internauții au lăsat acum mesaje care fac legătura între moartea lui Dmitriy Stuzhuk și fotografia din luna iulie. „A fost înfricoșător să văd aceste fotografii atunci! Dar acum, când ai plecat... mi se face pielea de găină”, „Această fotografie are o semnificație aparte! Nu este bine să glumim cu așa ceva” și „Nu am cuvinte! Este o profeție” sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe Instagram.

foto: Instagram Dmitriy Stuzhuk

Vezi și: FERMA. În plus, episodul 19: Doinița Oancea, dezvăluiri din “căsnicia” ei cu Augustin Viziru
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies