Sinead O’Connor a dezvăluit cum s-a sinucis fiul ei. Artista acuză autoritățile irlandeze de incompetență

Sinead O rsquo;Connor a dezvăluit cum s-a sinucis fiul ei. Artista acuză autoritățile irlandeze de incompetență
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Ianuarie 2022
Data actualizare: 10 Ianuarie 2022
Sinead O’Connor a dezvăluit că fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a spânzurat după ce a fugit din spitalul în care se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere. 

Artista este devastată și susține că moartea fiul ei ar fi putut fi prevenită. Ea acuză spitalul în care era tratat fiul ei de neglijență. Sinead a scris un mesaj pe contul de socializare în care a jurat că nu va ierta niciodată autoritățile irlandeze care ar fi trebuit să aibă grijă de fiul ei. 

Potrivit Daily Mail, cântăreața a mai scris că a mers să identifice trupul fără suflet al băiatului ei. „Am identificat oficial rămășițele fiului meu, Shane. Dumnezeu să ierte statul irlandez pentru că eu nu-l voi ierta niciodată”.


Shane a dispărut săptămâna trecută dintr-un centru al spitalului al Spitalului Tallaght, din Dublin. Două zile mai târziu el a fost găsit mort. 

După dispariția lui Shane, Sinead a cerut ajutorul poliției și a scris mai multe mesaje pe Twitter, în care îl implora pe Shane să nu-și facă rău. 

Totodată, Sinead a amenințat spitalul în care era internat fiul ei cu un proces

“Cum se poate ca un tânăr de 17 ani, traumatizat, aflat sub supraveghere pentru risc de sinucidere la Tallagh să dispară așa? Bineînțeles că spitalul refuză până acum să-și asume responsabilitatea. Dacă fiul meu pățește ceva urmează procese”, a scris Sinead înainte de a afla tragica veste. 

“Acum, Tusla (n.red Protecția Copilului) vrea să discute cu mine. Fac eforturi ca să arate că moartea copilului meu nu a fost din mâna statului irlandez. (…) O încărcătură de minciuni, refuzuri de a accepta responsabiliatea. Prea mulți copii mor sub supravegherea Tusla”, a mai scris mama îndurerată. 

Artista a spus că acum își va lua timp pentru a-și plânge fiul, iar atunci când va fi pregătită va spune exact cum statul irlandez, reprezentat de Tusla și HSE, i-a permis și facilitat moartea fiului ei. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!