Sinead O’Connor, internată în spital după moartea fiului ei: “Nu merită să mai trăiesc fără el”

Sinead O rsquo;Connor, internată în spital după moartea fiului ei: Nu merită să mai trăiesc fără el
Citeste mai mult despre: Sinead O'Connor, Sinead O'Connor fiu,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 25 Ianuarie 2022
Data actualizare: 25 Ianuarie 2022
Sinead O’Connor are sufletul împietrit de durere după ce și-a pierdut fiul. Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în prima săptămână din ianuarie după ce a fugit dintr-un centru în care se afla sub supraveghere pentru risc de sinucidere. 

Presa străină scrie la câteva zile după moartea fiului ei, Sinead O’Connor a ajuns la spital după ce a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare prin care dădea de înțeles că plănuiește să-și urmeze fiul. 

Cântăreața în vârstă de 55 de ani se învinuiește pentru moartea fiului ei. “Am decis să-mi urmez fiul. Nu merită să mai trăiesc fără el”, ar fi scris Sinead. 

Artista a spus că se consideră un “monstru” și că “viața mea a fost un dezastru din ziua în care m-am născut. Dumnezeu m-a greșit”.

“Tot ce ating, distrug. Am rămas doar pentru el. Iar acum el nu mai e. Mi-am distrus familia. Copiii mei nu vor să știe de mine. Sunt o persoană groaznică. Iar voi credeți că sunt drăguță doar pentru că eu cânt. Nu sunt! (...)  Nu merit să mai trăiesc și toți cei care mă cunosc vor fi mai bine fără mine. Îmi pare rău pentru toată suferința pe care v-am provocat-o”, a mai scris Sinead, potrivit Irish Central

Din fericire, Sinead a acceptat ajutor și a fost internată în spital pentru câteva zile. 

“Îmi pare rău. N-ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu poliţiştii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că v-am supărat”, a mai scris Sinead. 

Sinead O’Connor a fost căsătorită de patru ori. Shane era cel de-al treilea copil din cei patru ai artistei, pe care l-a făcut cu muzicianul Donal Lunny.

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!