• PRO TV
  • Singura dorință a lui Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, pentru anul 2022

Singura dorință a lui Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, pentru anul 2022

Singura dorință a lui Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV, pentru anul 2022

La 50 de ani, Shannen Doherty duce o bătălie crâncenă pentru viața ei. Diagnosticată cu cancer în stadiul IV, actrița, cunoscută pentru rolul Brenda în Beverly Hills 90210, nu este dispusă să renunțe la luptă și continuă să spere că va învinge această boală.

Într-un interviu, Shannen Doherty a mărturisit că visul ei și cea mai mare dorință pentru 2022 este ca oamenii de știință să facă progrese în a găsi un leac pentru cancer. 

“Dacă ar fi să spun ce visez pentru 2022… cred că dorința mea supremă ar fi să se facă progrese în cercetare și să se găsească un leac pentru cancer. Deși sunt pe linia de plutire și deocamdată mă simt bine, sunt încă bolnavă de cancer în stadiul IV”, a spus Shannen Doherty.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Actrița face eforturi disperate pentru a-i convinge pe oameni să doneze bani în domeniul cercetării, nu doar pentru ea, ci pentru toți bolnavii de cancer.

Însă, realistic vorbind, Shannen Doherty își dorește ca starea ei de sănătate să nu se înrăutățească.  “Îmi doresc să fiu stabilă din punct de vedere al sănătății și să am o relație bună cu familia și prietenii”.

Vedeta își dorește mult să continue să lucreze în domeniul showbizului. Deși este bolnavă de cancer, Shannen a fost implicată în mai multe proiecte, iar cariera ei la Hollywood nu a fost pusă pe pauză. “Munca este foarte importantă pentru mine. Munca mă face să mă trezesc entuziasmată dimineața, îmi ador jobul, iar anul ăsta a fost fenomenal”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni