Sintetizator, cel mai nou festival de muzică, la Romexpo Arena

Sintetizator, cel mai nou festival de muzică, la Romexpo Arena
Citeste mai mult despre: Sintetizator, Romexpo, Suie Paparude,
Data publicarii: 08 Iulie 2021
Data actualizare: 09 Iulie 2021
Pe 31 iulie, Sintetizator, cel mai nou festival de muzică, îi aduce pe aceeași scenă pe Șuie Paparude, Basska, Argatu' și Cred Că Sunt Extraterestru.

Sintetizator - circuitul sunetului în natură - cel mai nou festival din București, promite să pună accentul pe calitatea audio-vizual și pe promovarea de act’uri și artiști noi. Punând accent pe latura organică a creației, vom îndemâna performerii să experimenteze cu sunetul, astfel creând o stare. 

Astfel, Șuie Paparude, Basska, Argatu' și Cred Că Sunt Extraterestru vor performa pe scena Romexpo Arena, care a pregătit, pentru evenimentul din 31 iulie, un spațiu de 2500 locuri, ecrane, lumini și sonorizare pe măsură.

Primele 500 de bilete pot fi achiziționate în regim Ultra Early Bird, la prețul de doar 35 lei/bilet, special pentru fanii înfocați.

Biletele pot fi achiziționate de AICI. 

Organizatorii precizează că accesul este permis TUTUROR PERSOANELOR.


Cei care sunt nevaccinați se pot testa direct la locație contra sumei de 30 de lei sau pot prezenta o dovadă cu rezultat negativ a unei testări RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test Antigen (nu mai vechi de 24 de ore)

Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară nici o dovadă medicala pentru participarea la spectacol.

Cei vaccinați sunt rugați să prezinte dovada de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizare.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies