Smiley și Ruby, terifiați de probele din "Singura Casă", de Halloween. Cum s-au descurcat în labirintul groazei

Smiley și Ruby, terifiați de probele din Singura Casă , de Halloween. Cum s-au descurcat în labirintul groazei
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Noiembrie 2021
Data actualizare: 01 Noiembrie 2021
În cea mai misterioasă noapte din an, vampirul Alex Bogdan a supus patru dintre cele mai îndrăgite vedete din România la momente de groază. 

De Halloween, Smiley, Pavel Bartoș, Mihaela Rădulescu și Ruby au intrat în casele românilor prin intermediul show-ului “Singura Casă”

Toți patru au avut de trecut probe de groază pentru a ieși din casa vampirului Eduard, personaj interpretat de actorul Alex Bogdan.

La una din probe, Smiley și Ruby au tras câteva sperieturi zdravene. Cei doi artiști au trebuit să se deplaseze printr-un labirint îngust, fără lumină, și să facă față zecilor de monștri care le ieșeau în cale. 

“Ruby, fii atentă că te iau la subraț și fug cu tine. Întuneric beznă... văd o față de asta deformată în întuneric, mișcându-se lent. Cât de urât e! Aoleu...I-am dat cu fugă. Am fugit frumos. Îi vedeam pe ăia că apar, dar cred că îi surprindeam și noi, că noi eram pe rapid. Ei nu se așteptau”, a spus Smiley. 

Vezi cum s-au descurcat Ruby și Smiley în labirint în materialul VIDEO de mai jos

“Te sperii, e întuneric, vin toți nebunii”, a adăugat și Ruby. Până la urmă, cei doi au reușit să ajungă la Pavel Bartoș și Mihaela Rădulescu. Cei patru concurenți au câștigat 50.000 de euro, bani care vor fi donați fundației “Dăruiește viața!”

Emisiunea "Singura Casă" și probele de groază prin care au trecut vedetele tale preferate pot fi văzute AICI!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies