Soldații ruși se laudă că jefuiesc case din Ucraina! Convorbirile, interceptate: Ce au luat pentru soții

Soldații ruși se laudă că jefuiesc case din Ucraina! Convorbirile, interceptate: Ce au luat pentru soții
Citeste mai mult despre: soldati rusi, armata rusa, Ucraina,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 31 Martie 2022
Data actualizare: 31 Martie 2022
Întâmplări de-a dreptul șocante au avut loc în ultimele săptămâni în Ucraina, iar autoritățile din țara noastră vecină le-au făcut publice: soldații ruși jefuiesc case, iar convorbirile lor au fost interceptate!

Potrivit Serviciului de Securitate din Ucraina, un soldat rus și-a sunat soția, căreia i-a spus că a jefuit o casă, în care încă se afla în timp ce vorbea la telefon.

„Ți-am furat niște produse cosmetice. Adidașii sunt de damă, de marcă, totul este așa. Mărimea 38. Sunt cool. Totul este de înaltă calitate, toate hainele. Aici locuiește o familie pasionată de sport, am băut vitamine scumpe, am găsit tricouri noi de fotbal și tricouri de hochei. Aș fi avut ocazia să iau și laptopul. Casa este pur și simplu minunată. Este din piatră, mobilierul este din lemn. Acum ne relaxăm în saună”, i-a spus soldatul rus soției lui, după ce a jefuit o casă din Ucraina, după cum notează Ukrainska Pravda.

Serviciul de Securitate din Ucraina afirmă că soția soldatului l-a îndemnat pe acesta să fure mai mult: „Auzi la tine! Fiica noastră va merge la studii, are nevoie și de un laptop, la naiba. Ia totul, mai ai nevoie de tricouri. Cum trăiesc ei și cum trăim noi… Treninguri nu erau? Trebuia să iei un costum sport frumos”.

Vezi și: Cele mai noi provocări de pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!