Solistul trupei "Apes Of God", ucis pe scenă în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat

Solistul trupei Apes Of God , ucis pe scenă în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 07 August 2019
Data actualizare: 07 August 2019
César Canales, solistul vocal al trupei "Apes Of God", a fost împușcat mortal în timpul unui concert susținut în Armenia. 

Potrivit publicației Spanish News, César Canales, vocalistul trupei "Apes Of God" a fost împușcat mortal în timpul unui concert pe care îl susținea în Armenia alături de colegii lui. 

Citește și: Avionul cântăreței Pink s-a prăbușit în Danemarca

Se pare că atacatorul, un bărbat în vârstă de 36 de ani pe nume Wilber Isidro Orellana, se afla în public în momentul în care l-a împușcat pe César Canales. 


Membrii trupei au scris o declarație în care au spus că sunt nevoiți să părăsească scena după nefericitul incident  "În urma acestei tragedii, vrem să anunțăm că trupa Apes of God va părăsi scena definitiv, pentru multă vreme nu veți ști nimic despre noi, deoarece nu mai suntem interesați să aparținem unei scene precum acesta". 

După incident, poliția din Armenia l-a arestat pe atacator, potrivit presei locale Orbita TV. Artistul  ar fi primit ajutor din partea celor prezenți la concert, însă acesta a încetat din viață în drum spre spital.


Sursa foto:Facebook
 

Vezi și: Profil de celebritate - Tom Hardy

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies